E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Mulțumim! Revenim în curând!

Returnare produse

același pe care l-ai folosit la trimiterea comenzii

pentru produsul pe care dorești să-l returnezi

numele produsului, așa cum apare pe factură


sau alt motiv

Condiții pentru returnarea produselor

Dacă ai cumpărat ceva și nu-ți vine, nu-ți place sau pur și simplu te răzgândești din orice motiv, poți returna produsul și primești banii înapoi. Sau un alt produs cu aceeași valoare, după cum preferi.
Ai 14 zile  în care te poți răzgândi. Ca să poți returna un produs, trebuie să fie în bună stare. Nu putem primi înapoi de pildă sticle de mied pe jumătate băute sau stickere care au fost lipite și dezlipite. Dacă însă arată bine și nu are zgârieturi, rupturi sau murdărie, atunci îl luăm înapoi fără probleme. Va trebui însă să plătești transportul până la noi.

Cumpărătorul are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

În situația menționată mai sus, dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat, în ambalajul original, fără să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC DARKDESIGN SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către dumneavoastră a contractului.

Orice conflict apărut între SC DARKDESIGN SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.