E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Mulțumim! Revenim în curând!

Returnare produse

același pe care l-ai folosit la trimiterea comenzii

pentru produsul pe care dorești să-l returnezi

numele produsului, așa cum apare pe factură


sau alt motiv

Condiții pentru returnarea produselor

Dacă ai cumpărat ceva și nu-ți vine, nu-ți place sau pur și simplu te răzgândești din orice motiv, poți returna produsul și primești banii înapoi. Sau un alt produs cu aceeași valoare, după cum preferi. Ai 10 zile lucrătoare în care te poți răzgândi. Ca să poți returna un produs, trebuie să fie în bună stare. Nu putem primi înapoi de pildă sticle de mied pe jumătate băute sau stickere care au fost lipite și dezlipite. Dacă însă arată bine și nu are zgârieturi, rupturi sau murdărie, atunci îl luăm înapoi fără probleme. Va trebui însă să plătești transportul până la noi.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta/curier la adresa: str. Pictor Ion Negulici 32, Sector 1, Bucureşti, 011943. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Editura HAC!BD SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Editura HAC!BD SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.