E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Mulțumim! Revenim în curând!

Returnare produse

același pe care l-ai folosit la trimiterea comenzii

pentru produsul pe care dorești să-l returnezi

numele produsului, așa cum apare pe factură


sau alt motiv

Condiții pentru returnarea produselor

Dacă ai cumpărat ceva și nu-ți vine, nu-ți place sau pur și simplu te răzgândești din orice motiv, poți returna produsul și primești banii înapoi. Sau un alt produs cu aceeași valoare, după cum preferi.
Ai 10 zile lucrătoare în care te poți răzgândi. Ca să poți returna un produs, trebuie să fie în bună stare. Nu putem primi înapoi de pildă sticle de mied pe jumătate băute sau stickere care au fost lipite și dezlipite. Dacă însă arată bine și nu are zgârieturi, rupturi sau murdărie, atunci îl luăm înapoi fără probleme. Va trebui însă să plătești transportul până la noi.

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna și trimite de către dumneavoastră prin poșta/curier la adresa: str. Mihai Viteazul nr. 334, Întorsura Buzăului, județ Covasna, 525300. În situația menționată mai sus, dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat, în ambalajul original, fără să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamna că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC DARKDESIGN SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către dumneavoastră a contractului.

Orice conflict apărut între SC DARKDESIGN SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.