E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Wonder Woman: The Lies vol. 1

, , , ,

87,00 lei

Doar 1 rămas pe stoc

Eroică. Emblematică. De neoprit. Înarmată cu Lasoul Adevărului și înzestrată cu puterea zeilor, Prințesa Diana din Themyscira – cunoscută de către lumea întreagă drept Wonder Woman – este una dintre cele mai mari super eroine din istorie.  Dar oare cine este ea cu adevărat? Nici măcar Wonder Woman însăși nu știe sigur. Amintiri ale unei vieți pe care nu a trăit-o niciodată se „zbat” în mintea ei, totuși, instinctul ei îi spune că sunt adevărate. Însă, cel mai șocant este că ea nu mai poate găsi drumul către Themyscira, insula amazoanelor. Deși insula este ascunsă de restul lumii, drumul către casa ei a fost întotdeauna deschis Dianei… iar acum a dispărut, posibil pentru eternitate!

Din păcate, există o singură persoană în lume care are cunoștințele ce ar putea să o ghideze pe Diana înapoi către insulă: cea mai mare inamică a ei, femeia-fiară Cheetah! Oare această alianță improbabilă va revela cele mai mari secrete ale Dianei? Sau le va îngropa-și pe ea odată cu ele-pentru totdeauna?

Albumul colecționează Wonder Woman: Rebirth și Wonder Woman (2016) numerele: 1, 3, 5, 7, 9 și 11.

 

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.318 kg
Dimensiuni 17 x 0.070 x 25.80 cm
Data aparitiei

2017

Limba

Engleza

Număr pagini

176

Editura

DC Comics


  1. Vladimir

    proprietar verificat Zice:

    Prima BD pe care o citesc cu Wonder Woman. Dupa ce am ascultat un audiobook [Wonder Woman – Mythos], am vazut filmul [Wonder Woman (2017)] si un desen animat [Wonder Woman (2009)] am zis sa incerc si o varianta imprimata. Este deci prima BD pe care o citesc cu Wonder Woman.
    Desi povestea clasica mi se pare mai misto(poate doar din cauza obisnuintei) si varianta asta e destul de interesanta: modul in care WW incearca sa isi descopere originile si felul in care asta se impleteste cu interactiunile ei cu Ceetah fac povestea asta noua destul de tare.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…