E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

The Walking Dead #19

, ,

7,50 lei

Stoc 0

După ce zidurile închisorii s-au transformat din adăpost împotriva invaziei zombi în decor pentru tragedii umane, o parte dintre foștii rezidenți organizează o revoltă armată împotriva grupului lui Rick, vând să revendice locul. Rick, familia și prietenii săi sunt acum amenințați și li se cere să părăsească închisoarea, sub amenințarea armelor. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată…

Numar dublu: Conține și numărul special Tyreese Special

Greutate 0.110 kg
Dimensiuni 18 x 0.1 x 27 cm
Editura

Event Art Tour

ISSN

2392-8379

Număr pagini

24

Vârsta recomandată

16+


 1. Silvia

  Zice:

  Ador universul TWD si ma bucur ca au revenit. Pentru un colectionar si fan, intreruperea seriei e cel mai rau lucru. Am facut abonament la ei pt un an sa ii incurajez, desi oferta prin curier nu e la fel de buna ca in cazul HAC!BD. Succes! A fost o surpriza placuta primirea in colet si a numarului special cu Tyreese.

 2. Sorin-Ștefan Mincă

  Zice:

  Ca orice număr TWD, și 19 este bine structurat. Cadrele au un aranjament diversificat, dar rămâne tradițional seriei. Îmi place în numărul de față mai ales spread-ul de 2 pagini, și el obligatoriu seriei. Și cum Kirkman a ales să încheie capitolul cu un full-page cu profilul lui Rick, pagină în care Adlard și Rathburn își arată într-o manieră evidentă talentul de graficieni. Chipul lui Rick nu exprimă acolo sentimente clare, evidente. Mie îmi dă senzația de abătut, indecis, trist, și așa mai departe (vedeți situația, nu dau spoiler). Lettering-ul contribuie și el la tablou, fiindcă dimensiunea textului din bulă contează, chiar daca nu realizează toată lumea asta.
  Și traducerea se ridică la aceeași calitate cu arta revistei, însă menționez că am fost oarecum confuz la una din replicile lui Dexter, în primele pagini.
  Reflectorul se pune pe apariția noului personaj feminim, prezent și pe copertă. O persoană intrigantă, despre care ai vrea să citești odată ce o vezi pe coperta asta. E unul din personajele cel mai creativ creionate de Robert Kirkman în această serie, dacă ar fi după mine. Nu sunt la zi cu seria originală încă, dar sper să trăiască până la capăt.

 3. Vlad

  proprietar verificat Zice:

  Mi-am completat lipsurile, nu aveam numarul 19 si implicit nici Tyreese Special, care e la fel de interesant. Excelenta serie si recomand si serialul!

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…