E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

The Walking Dead #16

, ,

7,50 lei

Pe stoc

Adaptarea nu înseamnă doar obișnuință. Supraviețuitorii lumii apocaliptice trebuie nu doar să învețe să supraviețuiască printre zombi, ci să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor și să se transforme ei înșiși. Astfel, noua lume își dezvăluie încet secretele teribile: transformarea în zombi nu este condiționată, ci este o «boală» la purtător; omul trebuie să privească moartea ca pe ceva nu numai iminent, dar și prezent în orice clipă, tangibil. Însă cea mai dură lecție pe care trebuie s-o învețe eroii noștri este că, în acest decor dominat de zombi, Omul este cel mai mare dușman pentru Om…

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.110 kg
Dimensiuni 18 x 0.1 x 27 cm
Editura

Event Art Tour

ISSN

2392-8379

Număr pagini

24

Vârsta recomandată

16+


 1. Robert

  proprietar verificat Zice:

  Reviewul acesta este bazat pe poveste si aspect.
  Acum vorbesc de volumele 1-16,povestea este interesanta si bine pusa la punct,autorii adauga la fiecare sfarsit de volum o bucata gigantica de suspans care cu siguranta te va face sa cumperi cat mai multe volume.
  Primele volume incep cu niste personaje,unele vor ramane pe parcursul povesti si altele vor muri in diferite moduri macabre.
  Aspectul cartii este incredibil avand paginile dintr-un carton plastifiat ce-i drept amprentele sunt foarte vizibile.Volumele sunt alb negru dar coperta este color.
  Cand vine vorba de livrarea acestora,Supererou se descurca formidabil.Livrarea e rapida si benzile desenate vin in niste acoperatori transparente din plastic.Din toate siteurile de unde am comandat benzi desenate Supererou sunt cei mai buni.
  Sunt foarte multumit de benzile desenate si vi le recomand daca sunteti fani ai serialului The Walking Dead

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…