E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

The Amazing Spider-Man: The Goblin’s Last Stand

, , , ,

182,00 lei

Stoc 0

O poveste definitorie pentru Spider-Man ale cărei urmări  se văd inclusiv și astăzi! Un album cu adevărat epic ce reunește numerele 105-123 din The Amazing Spider-Man apărute inițial între 1972 și 1973. Poveștile sunt scrise și ilustrate de legendarii Stan Lee și Gerry Conway, respectiv John Romita Sr. și Gil Kane.

Spidey se va lupta cu adversari celebri precum Dr. Octopus sau Kraven Vânătorul, se va confrunta cu Hammerhead, singurul gangster cu mai mult oțel în cap decât în arme și se va alia cu Dr. Strange pentru a combate o amenințare mistică! Însă asta nu e tot! Spidey se va lupta de la egal la egal cu forța de neoprit care este Incredibilul Hulk!

Toate aceste momente de acțiune fabuloasă pălesc însă în fața finalului… Albumul de față este intitulat „The Goblin’s Last Stand”, totuși un nume mult mai adecvat și mai cunoscut de altfel pentru evenimentele derulate în paginile sale ar fi „Moartea lui Gwen Stacy”-o poveste pe cât de șocantă pe atât de emblematică! Un „must” pentru orice fan al cățărătorului! Drama morții lui Gwen Stacy, povestea care „a trimis o generație întreagă la terapie” și, în opinia lui Arnold T. Blumberg (profesor la Universitatea Maryland) a încheiat ceea ce a rămas în istorie drept „The Silver Age of Comic Books”, este redată integral în albumul de față.  Gwen Stacy, prima dragoste a lui Peter Parker și-a găsit sfârșitul timpuriu ca urmare a acțiunilor lui Green Goblin. Evenimentele de altfel l-au și catapultat pe Norman Osborn (Green Goblin) în topul listei răufăcătorilor lui Spider-Man. Totuși, există părți bune în orice tragedie: epilogul numărului 122 este totodată primul mic pas spre cea mai frumoasă poveste din viața lui Peter Parker… relația sa cu Mary Jane Watson.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.689 kg
Dimensiuni 16.60 x 1.80 x 25.80 cm
Editura

MARVEL COMICS

Data aparitiei

2017

Număr pagini

432

Limba

Engleza


  1. Oana

    proprietar verificat Zice:

    Super!Albumul mi-a atras atentia de cand l-am vazut pe site si dupa cateva zile am reusit sa il cumpar.Sunt foarte fericita si incantata,chiar este un album epic,cu asa nume mari, cred si eu :))Continutul este nemaipomenit si el; am fost surprinsa de schitele de la finalul albumului unde apar si insemnarile ilustratorilor,ceea ce mi se pare cu totul genial!Practic poti vedea o particica din „istoria” albumului (cum au fost gandite detaliile,desenele,textul etc.)Ma bucur ca SuperErou ne da posibilitatea de a achizitiona benzi desenate si altele pe care nu le putem gasi la librarii sau ceva,ci doar online si de multe ori din afara tarii. Revenind la album,merita toti banii 😀

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…