E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Testamentul de ciocolată

, , ,

29,00 lei

Stoc 0

Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamată când sunt atinse. O carte vie, suspendată la granița dintre realitate și fantastic, dintre viață și moarte, dintre dragoste și ură. O carte ca o poartă miraculoasă între aici și dincolo. Poți să muști din paginile ei și o să călătorești într-o altă lume.

Imagineazƒă-ți o femeie. Nu, nu o femeie. Imagineazăƒ-ți cea mai frumoasă femeie din lume. O femeie atât de frumoasă încat, dacă ar putea, Dumnezeu însuși și-ar vinde sufletul pentru o noapte alături de ea. Doar că, ce necaz, ce mare necaz, femeia este îndrăgostită. De diavol.

Imaginează-ți o fetiță. O puștoaică albă într-o șatră de țigani. O fetiță frumoasă cu o carte de ciocolată, grăbită să-și împlinească destinul.

Greutate 0.205 kg
Dimensiuni 15 x 1 x 23 cm
Autor

Marian Coman

ISBN

978-1483929477

Număr pagini

108

Vârsta recomandată

16+


 1. andreea georgiana

  proprietar verificat Zice:

  Am ales si aceasta carte, ce e drept datorita titlului. Nu imi place ca ce-a de a treia poza de la descriere duce in eroare cumparatorul, cartea fiind una subtire. Sunt multumita de calitate. Este usor de citit.

 2. Sergiu Dana

  Zice:

  Testamentul de Ciocolata este o capodopera dupa parerea mea,o carte care te duce cu gandul la ceva dulce care poate face mult mai mult decat sa iti delecteze papilele .Cel mai mult mi-a placut ca locul unde se petrece toata actiunea este Romania ,sa fiu mai specific Mangalia .
  Acest „Testament” m-a dus in locuri nedescoperite inca, alinandu-mi gandurile rele si supararile in zilele grele si ducandu-ma ici-colo creand o lume care te face sa crezi ca te aflii in 4 lumi suprapuse datorita Testamentului de ciocolata.
  Eu am cumparat Testamentul de Ciocolata de la Comic-Con si sfatuiesc pe toti care vor o lectura care sa ii poarte departe de griji ,de monotonia zilnica sa cumpere aceasta carte „dulce” .
  Eu unul m-am simtit ca parte din poveste find un simplu localnic care priveste magia .

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș