E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

SuperErou S’Cool vol. 8 – Omul Invizibil – Donații

19,90 lei

Pe stoc

Al optulea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a celebrei opere a autorului englez Herbert George Wells, nominalizat de patru ori pentru Premiul Nobel pentru literatură.

Romanul Omul Invizibil a fost publicat în 1897! Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul aventurilor lui Griffin, un om de știință care pune cu succes în aplicare teoria conform căreia dacă unei persoane i se modifică indicele de refracție pentru a deveni identic cu al aerului, iar corpul său nu absoarbe sau reflectă lumina, el va deveni invizibil. Desigur… Griffin nu mai reușește să redevină vizibil după acest experiment.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

 

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.377 kg
Dimensiuni 26.5 × 17 × 1 cm
Număr pagini

72

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-8-4

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “SuperErou S’Cool vol. 8 – Omul Invizibil – Donații”

Ați putea dori, de asemenea…