E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Redus

SuperErou S’Cool vol. 7 – Aventurile lui Tom Sawyer

, , ,

19,90 lei 11,94 lei

Pe stoc

Al șaptelea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a faimoasei opere a autorului american Mark Twain.

Romanul Aventurile lui Tom Sawyer a fost publicat în 1876. Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul aventurilor năstrușnicului Tom Sawyer alături de personaje precum Mătușa Polly, Becky Thatcher, Indianul Joe și memorabilul Huckleberry Finn.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.377 kg
Dimensiuni 26.5 × 17 × 1 cm
Număr pagini

72

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-7-7

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


  1. Razvan

    proprietar verificat Zice:

    Am cuparat cartea pentru fata mea de 7 ani. Am introdus-o astfel atat in lumea benzilor desenate, cat si a povestilor copilariei.
    Si pentru ca in copilarie nu am reusit sa citesc cartea aceasta sper sa mi-o poata povesti fiica-mea.
    Recomand pentru copii peste 12 ani.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…