E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

SuperErou S’Cool vol. 6 – Moby Dick

, , ,

19,90 lei

Pe stoc

Al șaselea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a celei mai celebre opere a autorului american Herman Melville.

Romanul Moby Dick a fost publicat la jumătatea secolului XIX, însă nu s-a bucurat de succes. Reputația de roman clasic din literatură americană căpătând-o abia în secolul XX. Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul aventurilor lui Ishmael la bordul balenierei Pequod, a Căpitanului Ahab în căutarea balenei albe cunoscută drept Moby Dick. Căpitanul Ahab i-a jurat acesteia răzbunare după un incident în urmă căruia balena l-a lăsat fără un picior.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.419 kg
Dimensiuni 26.5 × 17 × 1 cm
Număr pagini

88

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-6-0

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “SuperErou S’Cool vol. 6 – Moby Dick”