E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

SuperErou S’Cool vol. 5 – Vrăjitorul din Oz – Donații

19,90 lei

Pe stoc

Al cincilea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a celei mai celebre opere a autorului american Lyman Frank Baum.

Vrăjitorul din Oz a fost publicat pentru în 1900! Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul aventurilor lui Dorothy (și Toto, bineînțeles!) din Kansas tocmai până în tărâmul magic al lui Oz unde aceasta va întâlni prieteni fantastici precum Sperie-Ciori, Omul de Tinichea sau Leul cel Laș.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.377 kg
Dimensiuni 26.5 × 17 × 1 cm
Număr pagini

72

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-5-3

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “SuperErou S’Cool vol. 5 – Vrăjitorul din Oz – Donații”