E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

SuperErou S’Cool vol. 4 – Călătoriile lui Gulliver

, , ,

19,90 lei

Pe stoc

Al patrulea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a celei mai celebre opere a autorului irlandez Jonathan Swift.

Romanul Călătoriile lui Gulliver a fost publicat pentru prima dată acum aproape trei secole, tocmai în 1726! Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul călătoriilor lui Lemuel Gulliver în Liliput, o țară cu oameni mărunți, în Brobdingnag, o țară cu oameni uriași, în Laputa, o insulă zburătoare și, finalmente, în tărâmul Houyhnhnmilor.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.377 kg
Dimensiuni 26.5 x 17 x 1 cm
Număr pagini

72

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-4-6

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “SuperErou S’Cool vol. 4 – Călătoriile lui Gulliver”

Ați putea dori, de asemenea…