E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Redus

SuperErou S’Cool vol. 10 – Chemarea Străbunilor

, , ,

19,90 lei 11,94 lei

Pe stoc

Al zecelea volum al colecției de romane grafice SuperErou S’Cool lansată de Editura HAC!BD reprezintă adaptarea în bandă desenată a celebrei opere a autorului american Jack London.

Romanul Chemarea Străbunilor a fost publicat în 1903. Romanul grafic de față reprezintă o modalitate excelentă prin care copiii vor descoperi magia cititului. Ilustrațiile ce însoțesc textele repovestite cu atenție îi vor ține captivați pe cititorii aflați la început de drum și nu numai de la prima pagină pană la finalul aventurilor din Yukon ale lui Buck, un câine St. Bernard care este furat de la ferma din California unde trăia și pus în situații grele în nordul înghețat, unde acesta va trebui să găsească modalități pentru supraviețuire.

Romanele grafice în general reprezintă atât titluri în sine cât și produse colecționabile, de artă, realizate cu materiale premium: copertă cartonată și hârtie rezistentă și de calitate care pune în valoare grafica din interior. Fiecare pagină este decorată cu ilustrații complexe, realizate cu atenție deosebită pentru detalii.

Toți copiii merită să devină cititori pasionați ai literaturii clasice!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.377 kg
Dimensiuni 26.5 × 17 × 1 cm
Număr pagini

72

Limba

Română

ISBN

978-606-94465-0-8

Data aparitiei

2017

Editura

HAC!BD


  1. Iulia

    proprietar verificat Zice:

    O super idee de cadou pentru copii si adolescenti! Incurajeaza cititul, iar raportul pret-calitate e mai mult decat satisfacator, plus livrare in conditii exemplare. E a doua oara cand fac comanda pe supererou.ro si cu siguranta voi mai reveni!

  2. Alexandra

    proprietar verificat Zice:

    cea mai inspirata idee pentru un contact placut cu literatura universala si “lista lecturilor obligatorii”. continut adecvat, grafica ingrijita. gestionare si livrare comanda impecabile.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…