E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Redus

Spider-Man: Blue

, , , ,

108,00 lei 54,00 lei

Doar 1 rămas pe stoc

„Este vorba de a-mi aduce aminte de cineva atât de important pentru mine, încât urma să îmi petrec restul vieții alături de ea” – Ceea ce Peter Parker nu știa însă, este că Gwen Stacy urma să își petreacă tot restul vieții ei alături de el. Spider-Man: Blue este povestea despre cum Peter Parker și Gwen Stacy s-au îndrăgostit unul de celălalt… sau mai bine spus, cum aproape nu s-au îndrăgostit. Bine ați venit în viața lui Spider-Man: pentru a fi cu fata visurilor sale, acesta va trebui să treacă de Green Goblin, Rhino, DOI Vulturi și un personaj misterios care controlează totul din umbră.

Alăturați-vă echipei laureate cu premiul Eisner formată din scriitorul Jeph Loeb (Batman HushBatman: The Long Halloween, Catwoman: When In Rome)  și ilustratorului Tim Sale (Batman: The Long Halloween, Catwoman: When In Rome) în această poveste despre Spider-Man și Gwen Stacy, prima sa dragoste. Scos în evidență de introducerea lui Mary Jane Watson, acesta este un moment crucial din viața cățărătorului în care totul se aranja în cel mai frumos mod… numai pentru a se destrăma apoi în cel mai brutal mod.

Albumul colecționează Spider-Man: Blue #1-6. Ediția de față include o secțiune specială cu schițe ale ilustratorului Tim Sale plus o intruducere de către legendarul ilustrator al lui Spider-Man – John Romita Sr., care, printre altele, a desenat-o pentru prima dată pe Mary Jane Watson.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.306 kg
Dimensiuni 26 x 17 x 0.6 cm
Număr pagini

168

Editura

MARVEL COMICS

Limba

Engleza

Data aparitiei

2011


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Spider-Man: Blue”

Ați putea dori, de asemenea…