E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Sfârșitul copilăriei

, , ,

30,00 lei

Doar 1 rămase pe stoc

Acum ecranizat de Syfy într-o mini-serie TV de excepție

Într-o zi, deasupra fiecărui oraș mare de pe planeta apare câte o navă spațială. Înăuntrul lor se ascunde o rasă extraterestră superioară nouă din toate punctele de vedere: intelectual, tehnologic, dar mai ales militar. La început, planurile lor par benefice: aduc pacea pe Pământ, înlătură sărăcia și elimină criminalitatea. Primesc numele de Overlorzi, protectorii Pământului. Mulți oameni continuă totuși să reziste puterii lor, convinși că Overlorzii urmăresc o agendă proprie. Venirea lor să fie oare epoca de aur a umanității?

Sfârșitul copilăriei este una dintre cărțile definitorii ale lui Arthur C. Clarke, autor al volumului 2001: Odiseea spațială. Încă de la publicare, acest roman a fost privit ca un clasic al literaturii science-fiction, dar și ca un thriller literar de cea mai bună calitate.

„Îngrozitor de logic, plauzibil și straniu de profetic… Clarke este un maestru.“ – Los Angeles Times

„Nu s-a mai scris așa ceva; în parte pentru gândirea inovativă, dar în mare parte pentru ca aici întâlnim un autor modern care înțelege ca s-ar putea să existe lucruri care sunt mai importante pentru omenire decât propria «supraviețuire».“ – C.S. Lewis

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.190 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 1 cm
Număr pagini

240

Autor

Arthur C. Clarke

ISBN

978-606-758-570-4

Editura

Nemira

Limba

Română

Data aparitiei

2016

Traducator

Cristiana Visan


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Sfârșitul copilăriei”