E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Set 3 coastere bărboase

, ,

25,00 lei

Șterge selecția

Cine l-a prins pe Moșu la pălincă la ora de ceai, poate să bea bere fără durere la un vin fiert, după o cafea turcească acompaniată de o apă plată!

Ilustrate cu dedicație, pentru a surprinde caracterul fiecărei băuturi în parte și pentru ați oferi o alternativă diversă, colecția de coastere te scapă de problema urmelor de băutură de pe masă sau birou. Am creat această colecție pentru ca fiecare băutură să poată fi acompaniată de un suport ideal.

2 seturi disponibile:  cu, și fără alcool.

Pentru începutul unei zile plăcute îți recomandăm Pachetul de coastere soft NON-Alcool,cu 3 modele diferite pentru cafea, apă și ceai, iar dacă seara vrei să închini un pahar de pălincă sau vrei să te relaxezi la o bere și un vin, atunci te sfătuim să alegi Pachetul Alcool și îți urăm distracție plăcută.

Coasterele sunt făcute din MDF rezistent la trafic intens de pahare, și unde mai pui că sunt dotate cu piciorușe anti-alunecare, ca nu cumva să-ți scape băutura de sub nas !

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.100 kg
Dimensiuni 10 x 10 x 6 cm
Seturi coaster

Set Alcool – Pălinca, Bere și Vin, Set Non-Alcool – Cafea, Ceai și Apă

Producător

BrainyArmy


  1. adriancosminpop

    proprietar verificat Zice:

    Abia aştept să le scot la iveală la prima vizită la castel a cui a fi.. avem pălincă, bere şi vin.. şi chiar şi altele. De HACord?

Adaugă un review