E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Șeriful din Nottingham

, ,

165,00 lei

Stoc 0

Prințul Jon vine în Nottingham! Jucătorii, care reprezintă negustori, văd din această ocazie o oportunitate de a face ceva profit. Din păcate jucătorii trebuie mai întâi să treacă bunurile prin porțile orașului care sunt sub observația șerifului.
Ce vei face? Vei face tranzacții cu bunuri legale și mergi la sigur sau vei risca și îți vei încerca norocul cu bunuri ilegale? Ai grijă pentru că șeriful este vigilent și caută negustorii puși pe ilegalități, iar dacă îi prinde le va confisca marfa.
În Sheriff of Nottingham, jucătorii nu doar vor experimenta cum e să fii negustor în orașul Nottingham, ci vor fi și șerif, pe rând. Jucătorii declară ce bunuri vor să introducă în oraș, bunuri care sunt puse în secret în săculeț. Apoi șeriful trebuie să aleagă cine intră în oraș, cine va fi supus unei inspecții și cine va avea bunurile confiscate.
Ești un negustor onest? Vei face o înțelegere cu șeriful ca să introduci bunuri ilegale? Sau vei încerca să convingi șeriful să inspecteze alt jucător în timp ce tu introduci bunuri subtil în oraș?
Declară bunurile, negociază și ai grijă de Sheriff of Nottingham!

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 1.380 kg
Dimensiuni 25 × 8 × 25 cm
Vârsta recomandată

10+

Număr jucători

3 – 5

Limba

Engleză, Română


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Șeriful din Nottingham”