E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Secret Invasion: Front Line

, , ,

90,00 lei

Doar 1 rămas pe stoc

Seriile „Front Line” de la Marvel sunt unice, întrucât arată evenimentele Marvel (Secret Invasion în cazul de față) din perspectiva oamenilor de rând prin intermediul jurnalistului Daily Bugle Ben Urich.

Faptul că în benzile desenate americane personajele principale, fie ei super eroi sau răufăcători, mor și se întorc în mod regulat nu este un secret pentru nimeni, astfel impactul morții unui personaj asupra cititorului este redus. Seria limitată de față servește ca o aducere aminte asupra ororilor războiului mai ales asupra civililor: cerul este plin de nave de război skrull, super eroii sunt prinși într-o luptă pentru propria lor supraviețuire, ceea ce îi lasă pe oamenii de rând din New York față în față cu cea mai grea zi din viața lor! Pe parcursul seriei, ne sunt arătate situații precum cea a unui grup de civili omorâți pe rând unul câte unul de un skrull care lasă însă un singur supraviețuitor adolescent traumatizat… sau situația unui șofer de taxi și a unui polițist care iau asupra lor responsabilitatea de a ghida masele de oameni panicați către locuri sigure, precum stațiile de metrou, numai ca să fie atacați de membri ai găștilor care vor să îi jefuiască. În anumite momente ale poveștii Ben Urich va da peste super eroi angajați în luptă, dar pentru majoritatea seriei aceștia lipsesc, personajele principale fiind cetăţenii obişnuiţi.

Secret Invasion: Front Line ne aduce aminte despre prețul războiului și totodată despre miza uriașă pentru care super eroii luptă: viețile cetățenilor. Cele cinci reviste care alcătuiesc seria limitată Secret Invasion: Front Line au apărut în anul 2008 pe durata evenimentului Marvel „Secret Invasion”.

Greutate 0.364 kg
Dimensiuni 26 x 17.5 x 0.8 cm
Limba

Engleza

Data aparitiei

2008

Publishing House

Marvel


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Secret Invasion: Front Line”