E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Revista Zin #1

, , , ,

9,90 lei

Pe stoc

ZIN este o nouă revistå de science fiction, fantasy și horror, care are tupeul să apară în aceste vremuri grele pentru presa scrisă. Ce găsiți în primul număr? Mai întâi, bineînțeles, povestiri. Veți întâlni trei autori debutanți pe hârtie, Victor Drăghicescu, Marius Bucur și George Bragadireanu. Deși n-au apărut până acum în public, au ceva de spus, dovadă premiile pe care le-au luat de-a lungul timpului la diverse concursuri. Adrian Bănuță ne povestește cu nostalgie într-un interviu despre vremurile în care apărea singurul săptămânal de SF din lume, Jurnalul SF, iar fizicianul Cristian Presură, nici mai mult nici mai puțin decât despre viață, din punctul de vedere al domeniului său. Dacă doriți să aflați ce se mai întâmplă pe la întâlnirile sefiștilor, la noi, adică la Școala de Vară Atlantykron de la Capidava și la Science Fiction Festival de la Râșnov, sau în lume, la Worldcon-ul de la Helsinki, veți afla tot în paginile revistei. Artistul prezentat în acest număr este Valentin Ionescu, un nume binecunoscut iubitorilor de SF.

Prin urmare, ca să cităm din editorialul redactorului-șef, Citiți ZIN, nici nu știți cât de bine vă veți distra!

Greutate 0.099 kg
Dimensiuni 20 x 14.5 x 0.4 cm
ISSN

2559-6993

Număr pagini

72

Data aparitiei

2017


 1. Alin Avasilcai

  proprietar verificat Zice:

  Micuta, draguta si plina de informatii interesante. Dar asa cum spunea si Sheldon, „asa sunt informatiile, interesante” 😀 Multumit de achizitie si de calitatea articolelor! Sunt curios cum va evolua…

 2. Dinu Rareș-Andrei

  proprietar verificat Zice:

  Pe vremea Jurnalului SF nu prea existam pe lumea aceasta. Chiar recent am gasit la un anticariat o rezerva considerabila din suplimentul SF al S&T din anii 90 si ma ofticam nespus ca nu am trait si eu acele vremuri! Sa pot tine in mana o revista fizica a literaturii pe care o indragesc cu adevarat. Asadar, nu mica mi-a fost bucuria cand am aflat de Revista Zin. Sper sa cunoasca succesul si sa continue ani buni de acum incolo, pentru ca fantasticul este, pana la urma, cea mai pura forma de realitate literara.
  Astept nerabdator numarul al 2-lea.

 3. Antoaneta Antonov

  proprietar verificat Zice:

  Interesantă revista. Aveam senzația că e ceva mai voluminoasă, dar merge. Abia aștept și numărul 2.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș