E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Pusculită Deadpool Bust Bank

,

99,00 lei 45,50 lei

Stoc 0

În cine poți avea încredere să îți țină economiile de o viață? Poate nu de o viață, dar măcar fluxul constant de monede pe care îl aduci acasă pentru că nu mai accepți gume de mestecat sau caramele în loc de rest. Avem pentru tine cea mai „nepotrivită” variantă – un mercenar instabil psihic. Îl știi, este antieroul tău preferat-Deadpool.

Nu știm exact câți bani poate ține înăuntrul său, dar știm sigur că nu o să-i irosească. Din fericire poți scoate din interior ce ai agonisit și fără a sparge pușculița – KA-CHING

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.340 kg
Dimensiuni 13 x 9 x 15 cm

 1. Mark

  Zice:

  Este făcută din plastic de calitate, și are un capac la baza care se poate desface pentru a accesa tezaurul dinăuntrul său. Vine într-un ambalaj transparent, care-mi amintește oarecum de action figure-urile din copilărie.
  Mănușile și cureaua sunt tot roșii, aceasta fiind culoarea originală a plasticului. Nu strica, totuși, să fie vopsite și ele.

 2. Ciprian-Ovidiu

  proprietar verificat Zice:

  Super tare. Il comandasem cadou pentru ziua unui prieten. Figurina-pușculița arata atat de bine ca ma batea gandul sa o pastrez pentru mine 🙂

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…