E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Redus

Pușculiță de metal

, , , ,

37,00 lei 26,73 lei

Șterge selecția

Când ai bani mărunți unde-i ții? Ai un borcănel? O cutie mai veche? O farfuriuță pe măsuța din hol? O punguță de piele? Ieși din secolul 21 și intră cu noi în secolul 20! Fii old school! Old school is cool!
Îți propunem cea mai grozavă pușculiță cu benzi desenate. Ai nevoie de ea! Te face să te simți bine de fiecare dată când auzi un sunet cristalin de monedă: e un bănuț în plus pentru perechea aia de pantofi! Sau pentru un longboard. Sau o pălărie. Sau pur și simplu îți satisfaci nevoia de a strânge ban lângă ban, fără bănci, cecuri și alte prostii din ăstea moderne! Mai bună decât o saltea! Mai rezistentă decât un borcan! Mai veselă decât orice altă modalitate de a economisi!

Fiecare pușculiță este decorată cu cadre din benzi desenate de acum aproape 90 de ani. E retro! E șic! Și poate fi a ta. Dacă nu te poți decide la unul dintre cele două modele, ia-le acasă pe amândouă! E mai ieftin la pachet.

Și vin în proprile lor cutii de carton, să nu cumva să sufere în timpul transportului!

Cu ceva efort o poți deschide. Ai nevoie de un cuțit bont sau o lingură. Sau o coadă de furculiță. Sau orice altceva folosești pentru a deschide o cutie obișnuită cu vopsea. Ai grijă însă că se vor vedea urmele infracțiunii! Metalul capacului este relativ moale așa că ajută puțină grijă la deschidere. 

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.150 kg
Dimensiuni 10 × 12 × 10 cm
Model

O pușculiță Captain Science, O pușculiță Space Garbage, Set ambele pușculițe


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Pușculiță de metal”