E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Pachet 5 New Comics

, , , ,

55,00 lei 45,00 lei

Stoc 0

Vei primi 5 comics alese la întâmplare din câteva mii disponibile.
Nu vei avea dubluri.

Un asemenea pachet este un început bun pentru o colecție sau pentru a descoperi titluri noi, publicate după anul 2000, și ne permite să păstrăm prețurile foarte jos. Luate individual, revistele ar fi mult mai scumpe.

Fotografiile din această pagină sunt doar pentru a exemplifica titlurile și editurile pe care le poți întâlni în pachete, nu reprezintă ceea ce vei primi. Deși e posibil să primești chiar unul dintre comics-urile afișate, nu este o garanție.
Printre titlurile incluse vor fi mai multe exemplare Marvel și DC -și mai puține de la alte edituri cum ar fi IDW, Kitchen Sink, Vertigo, Image, Boom Comics, etc -și uneori, în cantități mult mai mici, titluri scoase de edituri mai mici.

Într-un procent covârşitor, exemplare sunt în stare foarte bună. Puteți avea surpriza să găsiți inclusă în pachet o revistă cu valoare mult mai mare decât a unui exemplar normal: un exemplar variant cover sau ediție specială. Cele mai noi exemplare sunt de anul acesta, cu câteva luni în urmă.

Absolut toate revistele sunt bagged and boarded pentru protecție și siguranță.
Deși nu este obligatoriu, îți recomandăm deosebit de insistent să alegi transportul prin curier, pentru o mai mare siguranță.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.400 kg
Dimensiuni 27 × 18 × 2 cm
Comic book type

New

Publishing House

Marvel, DC, Image, Dark Horse, IDW, Kitchen Sink, Vertigo, Zenescope, Dynamite


 1. Cosmin Codreanu

  proprietar verificat Zice:

  In primul rand multumesc editurii HAC! pentru rapidatea cu care a fost trimis coletul. Benzile desenate vin intr-un plic personalizat HAC! in care gasesti cele 5 benzi alese aleator, dar si un plic mic in care cei de la editura iti fac un mic cadou (eu am primit un semn de carte).
  Calitatea benzilor este foarte buna. Ele vin in folie individuala cu un carton de marimea benzii pentru a nu putea fi indoita.
  Recomand cu toata increderea achizitia de benzi desenate mai ales ca pretul este foarte bun.
  Imi doresc pe viitor ca cei de la editura sa poata scoate figurine din universul Harap Alb.
  Urmatoarea achizitie vor fi comics-urile vintage.

 2. Teodorof Rares

  Zice:

  Mama….am prins fix Green lantern(favoritul meu).Multumesc pentru semnele de carte cu harap alb.Benzile desenate sunt chiar in stare foarte buna desi ma indoiam de asta.Surpriza placuta.multumesc pentru aceste benzi

 3. Andrei

  proprietar verificat Zice:

  Nu credeam in viata mea ca poate sa-mi placa atat de mult Shazam. Deci, desi nu am primit benzi foarte mainstream, sunt geniale si va multumesc pentru grija pe care a-ti avut-o pentru ele si de starea in care aceste au ajuns la mine! Tot o sa-mi cumpar pe viitor din desaga voastra plina de frumuseti! God bless you, very nice job!

 4. olah mirela

  proprietar verificat Zice:

  Calitatea benzilor m-a lasat masca.Nu credeam ca vor fi asa de bune.daca ar fi un pachet cu 20 de benzi aleatorii ca acesta din partea voastra, eu l-as cumpara pe loc

 5. Vlasie Rares

  proprietar verificat Zice:

  Nu am primit nimic din ce as fi asteptat si nu as fi putut fi mai multumit. Am primit titluri de care nu stiam si ma bucur ca le-am gasit. O sa ma apuc de fiecare dintre ele . Voi doar continuati sa surprindeti.

 6. Puiu Silvia

  proprietar verificat Zice:

  Am primit 2 numere diferite din aceeasi serie. Imi place ideea de a nu sti ce primesti, un fel de LootCrate. Nice 🙂

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Redus

Pușculiță de metal

37,00 lei 26,73 lei
Adăugăm în coș