E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Monografia Sandu Florea

, , ,

23,00 lei

Stoc 0

Cu cele 110 pagini ale sale (text plus 60 de ilustrații) volumul oferă cititorului două ore de lectură agreabilă și surprinzătoare, despre cel mai cunoscut din lume, autor român de benzi desenate.

Mai mult de jumătate din paginile cărții conțin un interviu cu marele artist, care își povestește pe îndelete viața și cariera artistică: la vârsta de 45 de ani lasă în urmă o carieră profesională împlinită și se stabilește la New York, cu un singur gând: să publice comicsuri.

Practic o ia de la zero, reînvață să deseneze în stilul american iar astăzi, după 20 de ani, este (co)autorul a aproximativ 300 de comicsuri, animând aventurile celor mai mari eroi de benzi desenate (Conan, Spiderman, Batman, Iron Man, X-Men, etc.) pentru cele mai mari edituri BD din America: Marvel, DC Comics, Dark Horse. Reputația sa în domeniu este confirmată de porecla pe care a primit-o de la editori: „Sandu Can Do”.

În fine, o bibliografie completă încheie monografia, așa încât pasionații de BD în general, și de opera grafică a lui Sandu Florea, în special, să poată să-și completeze colecțiile de benzi desenate.

Monografia Sandu Florea se adresează în egală măsură nostalgicilor cititori ai revistelor Cutezătorii și Luceafărul Copiilor din perioada socialistă, dar și tinerilor de astăzi, cititori de comicsuri, care pot afla din carte culisele marilor edituri americane de benzi desenate.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.280 kg
Dimensiuni 17 x 0.3 x 24 cm
Editura

LVS Crepuscul

Autor

Dodo Niță

ISBN

978-606-593-019-3

Număr pagini

110

Vârsta recomandată

16+


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Monografia Sandu Florea”

Ați putea dori, de asemenea…