E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Încleștarea regilor

, , ,

65,00 lei

Pe stoc

Citește și celelalte titluri ale seriei: Urzeala tronurilor, Iureșul Săbiilor

Westeros este tărâmul uitat al luptei și al răzbunării, al vrăjitoriei și al războiului. Povestea din Urzeala tronurilor continuă în volumul al doilea cu haosul din lumea politică în care fecioarele se aliază cu nebunii, frații complotează unul împotriva celuilalt, iar morții se ridică pentru a întuneca pământul.

Într-un climat al incestului și al fratricidului, al alchimiei și al crimei, prețul gloriei va fi măsurat în sânge și le va fi plătit celor mai cruzi învingători.

„Un război pentru succesiunea la tron întoarce frații unii împotriva altora, într-o luptă armată și politică fără precedent. Șapte familii nobiliare sunt prinse în înfruntare, iar viata și avuția lor depind de eternul joc al șantajului, al intrigilor, al răpirilor și al magiei. Universul creat de Martin este de o bogăție fără precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, împinse dincolo de limitele onoarei și ale trădării.“ – Library Journal

Încleștarea regilor este cea de-a doua carte din saga fantasy Cântec de gheață și foc. Povestea continuă cu aceleași dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, un gigantic zid de apărare împotriva unor forțe neștiute, bastarzi și dragoni de mult dispăruți. Totul se petrece într-un climat al fratricidului și al incestului, al alchimiei și al crimei.

De la fortăreața Piatra Dragonului până la tărâmurile amenințătoare din Winterfell, haosul a pus stăpânire pe toată suflarea. Răceala dură a iernii se apropia ca o bestie înfuriată. Cei doi conducători care asiguraseră liniștea tărâmului, Lordul Eddard Stark și Regele Robert Baratheon, au căzut pradă intrigilor și trădării. Iar pretendenții la tronul Celor Șapte Regate s-au hotărât să își impună voința prin foc și distrugere.

Saga Cântec de gheață și foc este ecranizată de HBO într-un serial de succes, devenit un adevărat fenomen mondial.

„Magie neagră, intrigă politică și multă vărsare de sânge – o saga titanică: G.R.R. Martin. Un festin al literaturii fantasy care va satisface orice apetit.“ – Publisher’s Weekly

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.760 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 5 cm
Număr pagini

528 + 496

Autor

George R.R. Martin

ISBN

978-606-758-869-9

Editura

Nemira

Limba

Română

Data aparitiei

2017

Traducator

Laura Bocancios


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Încleștarea regilor”