E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

HAC! #26

, , ,

10,50 lei

Pe stoc

În HAC! #26, Ștefan o pățește! Pleistoros, regele Karsei, îi întinde o cursă împreună cu un alt personaj, despre care nu putem spune că ne-a fost prea simpatic până acum. Te lăsăm pe tine să descoperi complotul în noul număr.

În această lună ne luam la revedere de la seria Știma Apelor, ultimul episod include bonus un interviu cu cele două creatoare ale poveștii – Maria Surducan & Anna Benczedi.

Universul TFB continuă în HAC! #26, unde Zina află povestea tragică a ”atacatorului” său din numărul anterior.

Tot în HAC! #26 te invităm să citești capitolul al VI-lea din Furia Oarbă și noi episoade din Fergonautul, Fluviul Șoaptelor în benzi desenate și Deblo-Cat.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.140 kg
Dimensiuni 19 × 0.3 × 27 cm
Număr pagini

52

Vârsta recomandată

16+

Editura

HAC!BD

ISSN

2285-6188


  1. Halmai Iulian

    proprietar verificat Zice:

    Am terminat si eu de citit ultimele 3 numere însă încep să ma îngrijorez în ceea ce privește revista.Ca pana acum,calitatea este excepțională (coperta,hartia,desenele,culorile);chiar m-a uimește ca în fiecare luna calitatea e din ce în ce mai buna,însă (am mai spus-o si o voi mai spune) parca nu mai e HAC.In sensul că nu mai puneți accent pe povestea lui Harap Alb.16 pagini mi se par mult prea puține având în vedere că asta ar trebui să fie atracția principală în revista(25 de pagini ar fi mult mai bine),unde mai punem ca (iar ma repet) text nu e chiar atât de mult.Alt lucru care nu prea il agreez e ideea de mai multe benzi desenate sub aceeași copertă.7 povești diferite?? Prea multe si fara nici o legătura între ele;am impresia ca sunt acolo numai că sa fie.Chiar dacă a revenit TFB,nu mi se pare că se potrivește lângă HAC,unul fiind SF celalalt Fantasy(si din nou,prea puține pagini ca să mă captiveze cum o făcea odată TFB).Mai bine ați acorda mai multă atenție povestii principale si sa scoateți celelalte povești.Fergonautul sau Deblo-cat chiar mi se par de umplutura(bine ca macar Stima Apelor s-a terminat;sper să nu mai adăugați alta poveste în locul acesteia).Din pacate revista devine o culegere de benzi desenate si se îndepărtează de ceea ce era odată,de ceea ce mă atras de prima data,adica revista ,,Harap Alb continua”;din câte văd acum nici nu se mai numește așa ci doar simplu:HAC!.Nu zic sa nu fie promovati si alti autori autohtoni însă nu aici.Incercati să faceți prea multe lucruri odată și nu e OK.As preferă o revistă de 28 de pagini numai cu “Harap Alb continua” decat actuala revista fragmentată în mii de bucati.Sper totuși să existe o schimbare în viitorul cat mai apropiat.Nu ma dezamăgiți pentru ca am avut,am si voi avea încredere în voi.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Out of Stock
Adăugăm în coș