E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

HAC! #21

, , ,

8,50 lei

Pe stoc

Necurații atacă! În episodul ăsta se folosesc arme chimice. Sau biologice. Și (un fel de) măști de gaze! Kalaan Kadum e în pericol, dar tot se opune violenței. Miron a dat de belea.

În numărul acesta apare și primul episod din volumul doi al romanului Haiganu. Volumul doi se va numi Furia Oarbă și în episodul 1 aflăm ce s-a întâmplat după bătălia de la Karsa.

În Știma Apelor avem aur și dragoste. Un fiu de crai dă peste o fată frumoasă, singură, în pădure… dezbrăcată …

Săiastra și Buiestru ajung la cuibul Șoimanei. După ce trec peste mări și țări…

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.110 kg
Dimensiuni 19 × 0.3 × 27 cm
Număr pagini

38

Vârsta recomandată

16+

Editura

HAC!BD

ISSN

2285-6188


 1. johnny

  Zice:

  Foarte faina! Un scurt video cu locul unde am citit revista 🙂 e mai extrem…tot acolo am si dormit in zapada,muntii Cindrel,langa cab. Canaia https://youtu.be/mCDxzAMtszs

 2. Funnyu

  Zice:

  Numarul acesta este deosebit,la fel ca toate celelalte doar ca mi-ar fi placut sa fi fost mai mult despre Harap-Alb si inspre deloc Stima Apelor. Noua povestioara nu mi se pare a fi la fel de inspirata si captivanta precum Harap-Alb.

 3. Cily

  Zice:

  Ma asteptam la mai multa actiune, nu pot astepta inca doua luni pana la urmatorul numar. De asemenea noua poveste cu Maiestru Buiestru este super reusita atat din punct de vedere a povestii cat si a ilustrarii. Good job Hac! Sper totusi sa aud de un numar lunar.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Album TFB

48,00 lei
Adăugăm în coș