E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

HAC! #20

, , ,

9,90 lei

Pe stoc

HAC! 20 este special. Pentru prima oară, am introdus benzi desenate care nu țin de universul HAC! dar au legătură cu mitologia românească. În plus, e aproape dublu că dimensiuni! Și dacă asta nu era destul, avem și o poveste specială de Crăciun.

Pe Insula Necuraților, preotul Vedrei își găsește aliați printre canibali. Miron decide să construiască o plută și aflăm despre Kalaan Kadum că își dorește mult un pui. Cum arată puiul celui mai mare copac din lume? Deocamdata e doar o sămânță. Dar chiar și așa …
În Preida, Medru și Gabriel au o discuție serioasă care are efecte neașteptate asupra Vedrei. Efecte deosebit de neplăcute.

Începem un serial nou, Știma Apelor. Doi fii de crai izgoniţi de acasă își caută norocul în munţi, printre căutătorii de aur. Dar tot acolo trăiesc fiinţe stranii şi misterioase, a căror frumuseţe tulbură minţile oamenilor de rând. Cum se vor descurca cei doi şi care e preţul pe care vor trebui să-l plătească pentru “împlinirea tuturor dorinţelor”?

Cel de-al doilea serial care începe în numărul 20 al revistei HAC! se numește Măiestru Buiestru și este o adaptare în bandă desenată a poveștii cu același nume. Aflăm despre iele (una dintre ele) și despre un cal magic – da, în sfârșit avem un cal care vorbește! Și despre o bătrână rea care nu-i tocmai om și despre o hoață fără haine…

În sfârșit, în episodul special de Crăciun, numit Bardul Omătului, Ștefan, Mara și prietenii lui întâlnesc un bard ghinionist. Unii dintre voi îl vor recunoaște poate…

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.130 kg
Dimensiuni 19 × 0.3 × 27 cm
Număr pagini

52

Vârsta recomandată

16+

Editura

HAC!BD

ISSN

2285-6188


 1. adriancosminpop

  Zice:

  Super!!! şi semnele de carte mai ales pentru cine nu le are.. Mă aşteptam să fie şi ceva “jocuri” logice.. mai copilăreşti aşa ştiu şi eu.. cum ajunge Setilă la stuicla de băutură chestii de genu.. colorează anumite locuri cu anumite culori şi iese faţa cuiva– eu m-aş fi bucurat.. dar superrrr fain. să crească la mai mare.

 2. Cristiana

  proprietar verificat Zice:

  bai mi-a placut numarul asta maxim!! iar mai multe povesti intr-un numar e o idee foarte buna, mai ales daca asta va permite sa scoateti lunar cate un nr.
  eu cel putin simt nevoia de o frecventa mai mare in aparitii.
  bine alese povestile pe care ati decis sa le si ilustrati.
  colaborarea cu bast e una foarte inspirata.
  felicitari pentru evolutia de pana acum!

  p.s. gata! m-ati convins sa fac abonament! 🙂

 3. Dexman

  Zice:

  Mi-a placut numarul asta foarte mult. Imi place foarte mult ideea de a face din HAC o revista unde artisti, desenatori, ilustratori, scriitori si scenaristi se pot aduna sa isi faca o creatie artistica si sa devina mainstream. Webcomics e un hobby grozav, dar e foarte greu sa iti castigi painea din hobby. Dar cu HAC, le dati o sansa sa isi traiasca visul.
  Cele trei povesti mi se par bine alese, imi place ca fiecare are un anumit stil de desen cu modele proprii si de-abia astept sa mai citesc. 5 din 5.

  Sper ca la anul sa aveti si mai mult succes si poate sa facem din revista acesta ceva lunar.

 4. Halmai Iulian

  proprietar verificat Zice:

  Încă un număr de pus în ramă.Cu fiecare revistă mă surprindeţi din ce în ce mai tare,dar acum….52 de pagini,trei poveşti,Hruşcă??Damn good.Chiar îmi place ideea de a citi mai multe poveşti în HAC! dar sicer să fiu pe mine nu mă prea atrage ,,Ştima Apelor’ ‘.În schimb ,,Măiestru Buiestru’ ‘ e ceva super fain cu potenţial uriaş zic eu şi merită să continue şi să evolueze ca şi HAC!.V-aţi facut treaba excelent şi de această dată ,tot respectul.Să sperăm însă că vom vedea revista lunar;eu vă susţin.
  .

 5. Claudiu Catargiu

  proprietar verificat Zice:

  Extraordinar numar. Imi place ideea de povesti noi, in stiluri grafice diferite si interesante. De asemenea ma incanta perspectiva de a avea o revista pe luna. Ar fi perfect. 🙂

 6. Radu

  proprietar verificat Zice:

  Noi povești sunt extraordinare, cu desenul foarte frumos și narativa interesantă. Îmi place ideea de a aduce toate poveștile inspirate din mitologia română într-o singură revistă. Mult succes!

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

HAC! #21

8,50 lei
Adăugăm în coș