E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Deadpool – The Complete Collection vol. 2

, , , ,

189,00 lei

Stoc 0

Liderul X-Men, Cyclops întemeiază Utopia, o insulă pe care mutanții să poată fi liberi, fără nimeni care să îi hăituiască sau să îi persecute. În mod evident, Wade Wilson se alătură de îndată “revoluției”! Deadpool își urmează adevărata chemare ca erou și se alătură membrilor X-Men! Nimeni și nimic nu îi vor sta în cale… nici măcar X-Men înșiși!

Iar atunci când va călători către New York și Las Vegas, va reuși oare Deadpool să își mențină “recordul” de fapte bune? Sau tentațiile vor fi prea mari? În orice caz, dacă Wade Wilson vrea să fie super erou în New York, atunci ar face bine să se comporte precum unul: iar asta nu poate să însemne decât a face echipă cu Spider-Man! După muncă și răsplată: urmează o vacanță în Las Vegas în stilul Deadpool-o grămadă de explozii, răufăcători de care n-a auzit nimeni vreodată și un jaf de casino ca-n filme!

În cele din urmă, năzbâtiile sale eroice vor fi răsplătite: Deadpool va lupta alături de Secret Avengers: Black Widow, Moon Knight și Steve Rogers, însuși Captain America! Totuși, când Deadpool află că acești eroi nu sunt chiar ceea ce par, iar fostul său terapeut, maleficul Dr. Bong, este implicat, visul său de a fi Avenger se destramă total. Dar e în regulă, Deadpool o să îndrepte situația… așa cum o face de fiecare dată… cu arme!

Albumul colecționează Deadpool (2008) #13-31.

Produsul nu se adresează copiilor.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.790 kg
Dimensiuni 16.70 × 1.70 × 26.70 cm
Data aparitiei

2013

Număr pagini

472

Limba

Engleza

Publishing House

Marvel

Vârsta recomandată

16+


  1. Eric

    Zice:

    Haideti cu mai multe de genul în romana ❤❤❤❤

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…