E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Deadpool – The Complete Collection vol. 1

, , , ,

185,00 lei

Stoc 0

“Frenemy”-ul preferat al membrilor X-Men, Deadpool “sare” fără nici cea mai mică reținere granița dintre erou și răufăcător, dintre sănătate mintală și nebunie! Astfel, atunci când o forță invadatoare de extratereștri skrull ajunge pe Pământ, Wade Wilson va fi pe cât de imprevizibil vă așteptați din partea lui Deadpool! Mai întâi acesta salvează de unul singur un stadion întreg de fani…. numai ca să se predea ulterior invadatorilor!

Fiți fără griji însă, totul este parte din planul lui Deadpool! El se infiltrează în rândul skrull-ilor! Evident, totul este făcut în încercarea de a duce la îndeplinire un contract și a primi o plată pe măsură! Însă atunci când obiectivul său e compromis și, prin urmare, mult râvnita răsplată anulată, Deadpool vrea răzbunare! Chiar dacă această răzbunare… ei bine, înseamnă să se infiltreze în Turnul Avengers, unde momentan rezidenți sunt Norman Osborn și ai săi “Dark Avengers”-răufăcători din Universul Marvel aleși de acesta pe sprânceană și deghizați în eroi!

PLUS: doi oameni ce nu pot fi omorâți sunt angrenați într-o luptă fără milă! Wolverine vs Deadpool într-o confruntare memorabilă!

Albumul colecționează Deadpool (2008) #1-12, Thunderbolts #130-131 și Wolverine: Origins #21-25. Produsul nu se adresează copiilor.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.802 kg
Dimensiuni 16.70 × 1.70 × 26.70 cm
Data aparitiei

2016

Număr pagini

472

Limba

Engleza

Publishing House

Marvel

Vârsta recomandată

16+


  1. Violeta

    proprietar verificat Zice:

    Calitatea revistei este mult peste asteptari, iar livrarea a fost prompta si fara probleme. Cu siguranta o sa comand si restul volumelor.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…