E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Daredevil: Born Again

, , , ,

109,00 lei 54,50 lei

Stoc 0

Daredevil: Born Again este cea mai faimoasă poveste cu Daredevil, considerată a fi povestea definitorie pentru justițiarul orb din Hell’s Kitchen. Born Again este o capodoperă de la autorii Batman: Year One, Frank Miller și David Mazzucchelli.

Karen Page, fosta iubită a lui Matt Murdock, a vândut secretul identității acestuia pentru… o doză de droguri. Acum, Daredevil trebuie să își adune toate forțele întrucât Kingpin, folosindu-se de această informație, nu zăbovește nicio secundă a-l doborî pe acesta. O poveste fantastică în care Matt Murdock este adus într-o stare josnică de către inamicul sau: își pierde casa, dreptul de a practica meseria și prietena. Ajuns pe străzi și suferind de paranoia, sănătatea mintală a lui Matt Murdock se degradează, acesta sfârșind prin a fi bătut cu brutalitate de către Kingpin. Va reuși oare Daredevil să își reclădească măcar o fărâmă din viața pe care o avea înainte de aceste evenimente?

Albumul colecționează Daredevil #226-233 publicate în 1986 și la final include o galerie de schițe și scenarii.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.385 kg
Dimensiuni 26 x 16.8 x 0.8 cm
ISBN

978-0-7851-3481-7

Număr pagini

248

Editura

MARVEL COMICS

Limba

Engleza

Data aparitiei

2016


  1. Bonta Alexandru

    proprietar verificat Zice:

    Nu pot sa spun decât un singur lucru despre acest Roman Grafic ca este de nota 10 +++++++ !!!!!!! BTW:Thank You 4 the bonus comic book Supererou.ro You RocK !!!!!!

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…