E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Dacia – Războaiele cu Romanii

, , ,

60,00 lei

Șterge selecția

Volumul Dacia – Războaiele cu Romanii este un proiect amplu pregătit de ilustratorul Radu Oltean de-a lungul unei cercetări și munci de patru ani. Cartea, tipărită în condiții grafice deosebite, cuprinde aproximativ 200 de ilustrații a reconstituiri, gravuri, stampe de epocă, hărți, fotografii aeriene și artefacte etc.

Dincolo de ilustrația spectaculoasă ce recreează prin culoare și detalii lumea dispărută a dacilor, cartea își propune să răspundă la întrebările și curiozitatea pasionaților de istorie prin textul documentat de autor.

Disponibil în limbile Română și Engleză.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 021 3115053 și îți zicem tot.

Greutate 0.740 kg
Dimensiuni N / A
Editura

Art Historia

Autor

Radu Oltean

ISBN

978-973-0-14786-5

Număr pagini

152

Vârsta recomandată

16+

Limba

Engleza, Română


 1. rares

  proprietar verificat Zice:

  Salut!

  Cartea este superba atat din punct de vedere grafic/calitate hartie cat si din punct de vedere al continutului. Merita fiecare banut!

  Felicitari de asemenea pentru livrarea prompta!

  Asteptam volumul 2!

 2. Alexandru Negru

  proprietar verificat Zice:

  Ieri am primit cartea, este exact cum ma asteptam si o voi citi pagina cu pagina si ilustratie cu ilustratie. Imi plac in special imaginile cu reconstructia cetatilor dacice, sotia mea care e arhitect e la fel de incantata. Imi place stilul simplu si clar in care e scrisa, accesibil si capabil sa trezeasca interesul. Cand apare volumul 2?

 3. Alexandra

  Zice:

  Exact ce cautam, sunt foarte multumita de aceasta achizitie si astept si altele. Comanda a venit rapid, cei de la suport au fost de mare ajutor si au raspuns prompt.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Out of Stock

Miedul lui Setilă

37,00 lei 18,50 lei
Adăugăm în coș