E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Dacia – Războaiele cu Romanii

, , ,

60,00 lei

Șterge selecția

Volumul Dacia – Războaiele cu Romanii este un proiect amplu pregătit de ilustratorul Radu Oltean de-a lungul unei cercetări și munci de patru ani. Cartea, tipărită în condiții grafice deosebite, cuprinde aproximativ 200 de ilustrații a reconstituiri, gravuri, stampe de epocă, hărți, fotografii aeriene și artefacte etc.

Dincolo de ilustrația spectaculoasă ce recreează prin culoare și detalii lumea dispărută a dacilor, cartea își propune să răspundă la întrebările și curiozitatea pasionaților de istorie prin textul documentat de autor.

Disponibil în limbile Română și Engleză.

Greutate 0.740 kg
Dimensiuni N / A
Editura

Art Historia

Autor

Radu Oltean

ISBN

978-973-0-14786-5

Număr pagini

152

Vârsta recomandată

16+

Limba

Engleza, Română


 1. rares

  proprietar verificat Zice:

  Salut!

  Cartea este superba atat din punct de vedere grafic/calitate hartie cat si din punct de vedere al continutului. Merita fiecare banut!

  Felicitari de asemenea pentru livrarea prompta!

  Asteptam volumul 2!

 2. Alexandru Negru

  proprietar verificat Zice:

  Ieri am primit cartea, este exact cum ma asteptam si o voi citi pagina cu pagina si ilustratie cu ilustratie. Imi plac in special imaginile cu reconstructia cetatilor dacice, sotia mea care e arhitect e la fel de incantata. Imi place stilul simplu si clar in care e scrisa, accesibil si capabil sa trezeasca interesul. Cand apare volumul 2?

 3. Alexandra

  Zice:

  Exact ce cautam, sunt foarte multumita de aceasta achizitie si astept si altele. Comanda a venit rapid, cei de la suport au fost de mare ajutor si au raspuns prompt.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș