E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Corabia magiei

, ,

70,00 lei

Pe stoc

O fermecătoare aventură cu pirați, magie și corăbii vii.

Lemnul-vrăjitor. Un lemn conștient. Cel mai prețios lucru din lume. Ca multe alte bunuri neprețuite din această lume, se găsește numai pe Tărâmul Ploilor Sălbatice.
Bingtown este un târg în care se aduc mărfuri exotice, dar și casa unei bresle de negustori faimoși pentru corăbiile lor vii – nave foarte rare, făcute din lemn-vrăjitor, ce se desăvârșesc atunci când se trezesc la viata și devin conștiente. Corăbiile vii sunt atât de scumpe, încât prețul lor poate fi plătit numai pe parcursul mai multor generații.
Pentru Althea Vestrit, corabia Vivacia este moștenirea ei de drept. Pentru nepotul ei mai tânăr, retras de la studiile religioase pentru a lucra pe corabie, Vivacia este o condamnare pe viață.
Dar soarta navei și a familiei Vestrit ar putea ajunge în mâinile unui necunoscut: nemilosul capitan Kennit, care vrea să preia puterea asupra Insulelor Piraților capturând o corabie vie și făcând-o să-l asculte.

„Robin Hobb tese o poveste plină de intrigi, conflicte de familie, încleștări de săbii și lupte cu propriile limite, presărată cu magie și secrete întunecate.“ – SF Site

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.350 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 3.5 cm
Număr pagini

856

Autor

Robin Hobb

ISBN

978-606-43-0372-1

Editura

Armada, Nemira

Limba

Română

Data aparitiei

2019

Traducător

Ana-Veronica Mircea


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Corabia magiei”