E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Colier semne eroi HAC

,

28,00 lei

Șterge selecția

Vrei să porți un accesoriu la gât dar nu ești dispus(ă) să bagi mână chiar în cutia Pandorei pentru a face rost de unul. Întâmplarea face că îți place universul HAC. Întâmplarea și mai mare face că avem niște coliere inspirate de personajele din Harap-Alb Continuă care sunt unisex și stau bine pe orice tip de gât.

Colierele sunt făcute dintr-un aliaj metalic inedit numit zamac. Este vorba despre un aliaj nonalergenic, compus din zinc, aluminiu, magneziu și cupru.

Dimensiunile colierelor exprimate in centimetri sunt urmatoarele: lungime x grosime x înălţime

Flămânzilă:   3.5 x 0.2 x 4.5
Gerilă:              3 x 0.2 x 4.5
Haiganu:       4.8 x 0.2 x 3
Harap Alb:       6 x 0.2 x 5
Setilă:               4 x 0.2 x 4

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate kg
Dimensiuni N / A
Personaj

Flamanzila, Gerila, Haiganu, Harap-Alb, Setila


 1. Oana

  proprietar verificat Zice:

  Sunt foarte suuuper!!Mi-am comandat 3(Flamanzila,Gerila si Harap-Alb) si,pe langa faptul ca au venit foarte repede(un lucru obisnuit pentru SuperErou),mi-a placut,ca de obicei,ca au fost impachetate cu multa grija si frumos.Colierele sunt foarte dragute si originale, inca un lucru care m-a incantat a fost faptul ca lungimea snurului poate fi stabilita de client.Ma bucur mult ca SuperErou exista si vreau sa le multumesc pentru tot!Mult succes!

 2. Avram Vlad

  proprietar verificat Zice:

  Bun Bun!!! Mi-am comandat colierul cu Flămânzilă acum o saptamână şi ceva prin poştă şi… ce pot să zic, tocmai înainte de Paşte. Era clar că o să aştept o vreme. Dar wow, A MERITAT! Materialul ăsta, zamac, e foarte interesant, iar culoarea uriu-ruginie îi dă tenta unui obiect vechi, dar prețios. Capul de taur (simbolul lui Flămânzilă) arată şi el foarte bine, cu marginile ascuțite şi coarnele ieşind din cercul pe care se află capul. Iar ochii… un detaliu de impact. Nu pot “reproşa” nimic, dar o mică sugestie nu strică, aşa e? Poate nu ar fi stricat ca şnurul să fie gata legat în aşa fel încât să poată fi reglat totuşi de cel ce poartă colierul. Dar ce să mai, e un produs care îşi merită banii! Şi în plus 🙂

 3. Andrei

  proprietar verificat Zice:

  Superb, Am comandat colierul cu Gerila, materialul este minunat, cu o tendinta de rugina de parca ar fi collectible antic.
  Felul in care a fost sculptat, marginile totul este de calitate, le voi cumpara pe toate doar pentru colectie 😀

 4. Ciprian-Ovidiu

  proprietar verificat Zice:

  Am reusit sa le achizitionez pe cel cu Gerila si pe cel cu Flamanzila. Foarte bine realizate !
  Sper sa reinnoiti stocurile sa le pot colectiona pe toate 🙂

Adaugă un review