E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Batman Hush

, , , ,

135,00 lei

Stoc 0

Acest album conține toate numerele din povestea Batman: Hush.

În această poveste Batman se găsește într-o misiune aparent simplă în care trebuie să descopere identitatea răufăcătorului cunoscut sub alias-ul Hush, care aduce haos în viață lui. Dar Batman ajunge să înfrunte ceea ce este probabil cel mai intens caz din viața sa, asta pe măsură ce secretele din trecut îi inundă prezentul, iar cei mai de notorientate ticăloși care au bântuit vreodată pe străzile din Gotham atacă simultan.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.563 kg
Dimensiuni 26 × 17 × 1 cm
Număr pagini

320

Limba

Engleza

Publishing House

DC


  1. Bonta Alexandru

    proprietar verificat Zice:

    Un Graphic Novel fenomenal . Îl ador își merita fiecare bănuț . Sunt super mulțumit . Mult Respect Supererou.ro . Sper sa aveti căt mai multi ani de viață .I’m not just saying vorbe goale . Chiar sunt super mulțumit de achiziția făcută . Numai bine . Si multa sănătate . Iar pentru toți iubitorii de B.D-uri va recomand Batman Hush acest roman grafic nu trebuie sa lipsească din colecția voastră .

  2. Calin George-Teodor

    proprietar verificat Zice:

    Este absolut genial. L-am citit cu entuziasm si nu mi-a inselat asteptarile. Insa, pentru calitatea livrarii trebuie sa scad o stea. Cartea avea cotorul zgariat in partea superioara. Nu este suparator, dar m-a deranjat pe moment.

Adaugă un review