E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

AVENGERS vs X-MEN

, , , ,

199,00 lei 119,40 lei

Stoc 0

Titlul în sine spune totul.

Prieteni de-o viață se vor afla față în față ca adversari! La naiba, Black Panther și Storm sunt căsătoriți și vor lupta în tabere opuse! Ca să nu mai zicem că Wolverine este atât X-Man cât și Avenger! Steve Rogers – Captain America și Scott Summers – Cyclops, cei mai mari lideri din Universul Marvel merg la război! Miza este Phoenix-ul, forța cosmică atotputernică. Forța Phoenix este una dintre cele mai temute entități din univers, fiind “încarnarea Creației însăși, scânteia care a dat viață Universului și totodată flacăra care în cele din urmă îl va distruge”. Ei bine, această entitate cu puteri nemărginite și-a ales următoarea gazdă: tânăra mutantă Hope Summers și se îndreaptă spre Pământ. Pentru Captain America, Phoenix-ul înseamnă o amenințare mult prea mare pentru Pământ, pe care nu o poate ignora… pentru Cyclops însă, însuși cel care a suferit cel mai mult de pe urma Phoenix-ului, pierzându-și soția, pe Jean Grey pradă forței cosmice necruțătoare, ei bine, pentru Cyclops Phoenix-ul înseamnă speranță! Înseamnă speranța salvării de la dispariție a mutanților! Cu o asemenea miză, niciuna dintre tabere nu e dispusă să cedeze niciun centimetru, iar tânăra Hope Summers este prinsă în mijlocul acestui război nemilos, cu un final neașteptat: unul dintre cele mai importante personaje din Universul Marvel va muri în cel mai șocant mod!

Albumul colecționează Avengers vs X-Men #0-12 plus material din Point One #1 pentru a spune una dintre cele mai fantastice povești scrise vreodată! O poveste la care au lucrat cei mai talentați scriitori de la Marvel la momentul respectiv: Brian Michael Bendis, Jason Aaron, Ed Brubaker sau Jonathan Hickman și ilustrată de nume precum John Romita Jr, Olivier Coipel sau Adam Kubert.

 

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.660 kg
Dimensiuni 26 × 17 × 1 cm
Număr pagini

384

Limba

Engleza

Data aparitiei

2013

Publishing House

Marvel


  1. Mihai

    proprietar verificat Zice:

    Am intrat pe site sa vad daca au aparut noutati. Nu vroiam sa cumpar nimic, dar am facut-o :)) colectie completa+bonus !

  2. Nistorica David Theodor Stefan

    Zice:

    Greu sa faci rost in Romania de asemenea albume. Noroc cu SuperErou. De la voi am luat si Civil War. Dar AvX intrece!! De la un fan ce astepta revistele cu Mickey Mouse aduse saptamanal de la Bucuresti, MULTUMESC!!!

Adaugă un review