E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Album Watchmen

, , , ,

110,00 lei 66,00 lei

Stoc 0

Această carte reunește cele 12 numere din seria Watchmen apărute între septembrie 1986 și octombrie 1987

Totul începe cu iluziile paranoice ale eroului semi-nebun cu numele Rorschach. Dar este Rorschach cu adevărat nebun sau a descoperit de fapt un complot de a omorî super eroi, și mai rău, milioane de oameni nevinovați? Fugind de lege, Rorschach se reunește cu foștii coechipieri într-o încercare disperată de a salva lumea și propriile vieți, doar că ceea ce vor descoperi îi va șoca profund și va schimba fața planetei.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.702 kg
Dimensiuni 16.5 × 3 × 26 cm
Limba

Engleza

Număr pagini

414

Publishing House

DC


 1. Bonta Alexandru

  proprietar verificat Zice:

  Watchmen este cel mai bun Roman Grafic din toate timpurile . Daca sunteti fani ai comic book-urilor nu trebuie sa va lipsească din colecție aceasta capodopera .

 2. Vladimir

  proprietar verificat Zice:

  Un album de benzi desenate foarte misto! L-am facut cadou unui prieten care este fan al acestei serii si sunt de nedespartit. Il ia cu el peste tot. S-a intamplat sa isi uite telefonul acasa, dar albumul nu l-a uitat :))
  Personal, abia astept sa-l termine ca sa il savurez si eu, pentru ca deocamdata primesc doar previewuri de la el

 3. Puiu Silvia

  proprietar verificat Zice:

  L-am primit luna trecuta si sunt foarte multumita. Calitate extraordinara a printului, un exemplar pe care se merita sa il ai.

 4. marius

  proprietar verificat Zice:

  Am citit Watchmen… să fie vreo 10 ani de atunci. Pe PC, “procurat” online, că altfel nu era posibil. A rămas în toți acești ani povestea mea favorită. Mi-a deschis o punte spre mintea imposibilă a lui Alan Moore, și de atunci îl urmăresc cu fanatism pe omul ăsta. Povestea între timp a fost adaptată și pentru cinema, însă ascultați un sfat: la fel ca și în cazul lui “Jocul lui Ender”, nu prea are rost să urmăriți filmul dacă nu aveți deja în tolbă povestea citită…
  Mă bucur că după atâția ani am în sfârșit ocazia să-l recitesc așa cum trebuie, pe hârtie lucioasă, cu miros de cerneală. Mulțumesc pentru asta SuperErou.ro, sunteți unici în România.

 5. geo.danila89

  proprietar verificat Zice:

  Acesta este primul meu graphic novel si trebuie sa marturisesc ca sunt incantat de achizite – grafica excelenta si o poveste captivanta care te face mereu sa te intrebi ce te asteapta la urmatoarea rasfoire de pagina.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Out of Stock

Album Daredevil Neînfricatul

59,90 lei 35,94 lei
Adăugăm în coș