E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Album TFB

, , , ,

48,00 lei

Pe stoc

Urmărește aventura fascinantă a unui cavaler dintr-un viitor aflat în regresie.
Făt Frumos călăre pe mototcicleta lui zburătoare încearcă să găsească leacul care va salva lumea de o groaznică boală care cauzează mutații genetice. Albumul de colecție cuprinde aventurile complete ale lui Amatheus, apărute în revista TFB și vine în plus cu zeci de pagini de schițe, planșe, ilustrații, articole și concept art.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.480 kg
Dimensiuni 26 × 18.5 × 0.5 cm
ISBN

978-606-93640-6-2

Număr pagini

200

Editura

HAC!BD

Data aparitiei

2016

Creatori

Marian Coman, Bogdan Chelaru, Daniel Rosa Duran


 1. Alexandru-Marcel

  proprietar verificat Zice:

  Calitatea albumului este foarte buna, desi poate ar fi mers niste pagini putin mai groase. Povestea si stilul desenelor sunt incredibile.
  Keep up the good work 🙂

 2. alinagrecea

  Zice:

  Am fost foarta impresionata, asa ca voi da cu draga inima 5 stelute 🙂 Ideea si initiativa mi se par extraordinare, grafica foarte buna, detaliile bine gandite. Mi-a placut mult si faptul ca s-a prezentat intr-un numar finit si destul de mic de reviste/numere, asa ca m-am putut bucura rapid de toata povestea si nu a trebuit sa astept luni intregi o continuare. Sper ca autorii vor continua si cu alte povesti renumite, deoarece imi par a fi foarte potriviti pentru aceasta sarcina. Chapeau!

 3. Magda-Lia Bloos

  Zice:

  Urmaresc impreuna cu fiul meu revista HAC de la #1! A fost un drum lung de la inceputul cu multe greutati la produse perfecte ca albumul TFB, care este absolut la standard international, atat din pdv. grafic cat si prezentarea cu interviuri, schite etc. Ne lipseste un/mai multe astfel de albume si pentru HAC, care sa nu fie pur si simplu un bind-up de cate 4 numere ci sa prezinte secvential povestea principala, intregit de interviuri, schite etc. Ar merge si cate un album cu povestile celorlalte personaje din universul HAC (Miron etc.) resp. TFB (Zina, Ordinul Efemeridelor), raspandite in atat de multe numere, pentru a avea placerea de a le citi “pe nerasuflate”. Cand apare povestea Gheonoaiei, promisa pentru numarul iunie 2017? Bravo si pentru Fox Boy, este foarte potrivit cu profilul revistei! Trebuie sa va transmit insa si o critica: nu toate seriile din HAC corespund cu nivelul calitativ/estetic al revistei si este pacat. Spre deosebire de superbele contributii ale Mariei Surducan (Stima Apelor, prequel la albumul ei Praslea cel voinic) precum si ale lui Sebastian Luca (Maiestru Buiestru), cu care s-ar impune si alte colaborari, serii ca Deblo-Cat si Vlady sunt de pe alta lume, amintind de un Arici Pogonici modernizat in cel mai bun caz. HAC nu ar trebui sa fie un forum pentru experimente ieftine care tulbura impresia generala excelenta a revistei. Chiar si Fergonautul, in ciuda autorului cunoscut, cam suna a doaga in comparatie cu seriile “serioase”.

 4. Alexandru

  proprietar verificat Zice:

  Calitate excelenta, ilustratii superbe si o idee cu adevarat originala. Albumul contine de asemenea diverse detalii despre modul cum au fost gandite conceptele prezentate in poveste si am fost foarte placut surprins sa vad cat de mult efort a fost depus in ideile astea si cat de multa atentie a fost acordata detaliilor.
  Singurul aspect mai dezamagitor pentru mine a fost personajul principal, pe care nu l-am gasit a fi foarte usor de placut, dar asta este ceva foarte subiectiv si incurajez pe oricine sa citeasca albumul pentru a-si forma o opinie proprie.

 5. Georgescu Alexandru

  proprietar verificat Zice:

  O renaștere a basmului popular de toată frumusețea. Calitatea albumului este de 5 stele fără nicio îndoială (din partea mea 10), de la frumusețea ilustrațiilor, dialogului la calitatea hârtiei.
  Este un produs ce îl recomand atât veteranilor cât și începătorilor în ale comics-urilor.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș