E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei

Album TFB copertă 3D

, , , ,

82,00 lei

Stoc 0

Ediție limitată

– Coperta albumului este 3D-lenticular.
– Fiecare exemplar este semnat de toți cei trei creatori: Marian Coman (scenariu), Bogdan Chelaru (ilustrație) și Daniel Rosa Duran (culoare)

*Simulare efect 3D
simulare animatie 3D

Urmărește aventura fascinantă a unui cavaler dintr-un viitor aflat în regresie.
Făt Frumos călăre pe mototcicleta lui zburătoare încearcă să găsească leacul care va salva lumea de o groaznică boală care cauzează mutații genetice. Albumul de colecție cuprinde aventurile complete ale lui Amatheus, apărute în revista TFB și vine în plus cu zeci de pagini de schițe, planșe, ilustrații, articole și concept art.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.530 kg
Dimensiuni 26 × 18.5 × 0.5 cm
ISBN

978-606-93640-6-2

Număr pagini

200

Editura

HAC!BD

Data aparitiei

2016

Creatori

Marian Coman, Bogdan Chelaru, Daniel Rosa Duran


 1. Roberto Rotaru

  Zice:

  Un numar foarte bun, mai ales pentru colectionari.

 2. Valeanu Corina

  proprietar verificat Zice:

  Creatorii TFB au reusit cu succes sa transforme un basm consacrat al copilariei intr-o poveste futuristica, pastrandu-i totusi forma si elementele de baza ale basmului, spre deliciul copilului din fiecare cititor.
  Intr-un viitor nu chiar atat de indepartat, o boala loveste umanitatea, iar Amatheus, “Fat-Frumosul” acelui timp, porneste intr-o calatorie pentru a gasi leacul salvator.
  Este de apreciat constructia eroului, care desi se vrea a fi cavalerul tipic medieval, este adaptat tehnologiei avansate dintr-un viitor post-apocaliptic. De asemenea, intregul univers combina elemente de trecut, viitor si prezent, diversificate prin tranzitii dintr-un spatiu temporal in altul, lucru ce mi-a adaugat un surplus de placere lecturii.
  Povestea in sine este una captivanta, descrisa intr-un ritm alert, nelipsita de “twist-uri”si surprize, ceea ce face aproape imposibil sa te dezlipesti de ea pana la final. Ilustratiile albumului satisfac vizualul, atat estetica personajelor, cat si culorile puternice contureaza bine povestea.
  Concluzionand, as putea spune ca albmul TFB mi-a oferit o experienta placuta si il recomand cu caldura cititorilor de comics si nu numai.

 3. MIHAI SPATARIU

  Zice:

  Ca artist plastic si creator de benzi desenate am ramas de-a dreptul incantat de cum a fost readus in memorie acest basm nemuritor al copilariei, de grafica uimitoare, de culorile vibrante si de calitatea hartiei. A fost transformat pur si simplu intr-o adevarata “space opera”, demna de o ecranizare. Am in colectie sute de benzi desenate din toata lumea, dar pot spune cu mana pe inima, ca acest album TFB a fost primul pe care l-am citit pe nerasuflate. Are un ritm palpitant, care m-a tinut cu sufletul la gura si chiar a facut sa-mi dea lacrimile cand am terminat ultima pagina. Mi-a amintit cu adevarat de benzile desenate romanesti pe care le citeam cand eram copil, in anii ´80, si m-am simtit pur si simplu teleportat in spatiu la sute de ani lumina. As fi dorit sa continue la nesfarsit.
  Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au facut posibil ca aceasta CAPODOPERA a benzii desenate romanesti sa vada lumina zilei si sa poata ajunge si peste hotare, pentru ca si romanii care locuim departe de casa sa ne putem bucura sufletul si inima cu atat de frumos dar.
  Recomand cu caldura si din tot sufletul acest album tuturor iubitorilor de banda desenata si de frumos, va indemn sa-l cumparati negresit, este o piesa de colectie si nu ma insel daca spun si ca este un pilon extrem de important din istoria benzii desenate romanesti. Unul dintre cele mai frumoase albume de banda desenata pe care le-am vazut si citit vreodata!
  Pentru sfarsitul comentariului meu, vreau sa remarc urmatoarele 3 mici erori (atat la text cat si la desen) pe care, cu permisul vostru, le subliniez, pentru ca pe viitor banda desenata sa fie si mai perfecta:
  -pag.16 – text: “Panza!Nu acum, baiete! Avem oapeti” (adica ar fi trebuit sa fie “oaspeti”)
  -pag.28 – text: “…EU SUNT SCUTIERUL LUI VITEAZ, CELEBRUL SANCHO PANZA DE LA MONZA”(in primul rand, cu respect pentru Cervantes, referinta ar trebui sa fie SANCHO PANZA DE LA MANCHA, desi SANCHO PANZA nu era din acea regiune a Spaniei, ci era doar DON QUIJOTE DE LA MANCHA. Aici doar daca autorii au vrut sa devieze putin si au scris voit MONZA, care de fapt este numele unei localitati din Italia, nicidecum din Spania).
  -pag.108 – desen: In prima caseta cu care incepe pagina, Amatheus si Zina pasesc vorbind si costumele lor albe au dreptunghiul ROSU pe partea DREAPTA, iar in tot restul benzii desenate dreptunghiul ROSU se afla mereu pe partea STANGA.

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș