E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

A Game of Thrones vol.2 – roman grafic

, , , ,

98,00 lei

Stoc 0

Acesta este volumul doi al romanului grafic inspirat de capodopera A Game of Thrones. Acest volum trasforma cu meticulozitate un tip de artă într-alt tip de artă, reușind să surprindă și cele mai intime nuanțe ale romanelor lui R.R. Martin.

În al doilea volum, acțiunea se mută din nordul înghețat, unde bastardul Jon Snow caută să-și facă loc printre proscriși și criminali care au jurat să-și pună viața pentru apărarea zidului…către sudul decăzut și implicit capitala King’s Landing, unde tatăl lui Jon, lordul Eddard Stark îndeplinește rolul de mână a regelui Robert Baratheon care este înconjurat de trădători…către ținuturi barbare dincolo de Marea Îngustă unde tânără prințesă Daenerys Targaryen a găsit ceva neașteptat în măritișul ei forțat cu liderul Dothraki, căpetenia Khal Drogo: dragoste, și odată cu aceasta, putere.

Între timp, piticul Tyrion Lannister, acuzat de Catelyn Stark că a încercat să-i ucidă cel mai tânăr fiu, care acum este paralizat, trebuie să apeleze la toată istețimea sa pentru a supraviețui când este capturat și întemnițat în închisoarea din Eyrie, unde sora doamnei Stark conduce cu ură față de casa Lannister.
Însă această arestare impulsivă a piticului declanșează o serie de evenimente violente al căror rezultat va impacta lumea la cel mai nefast moment posibil. Asta pentru că acum nu este timpul pentru lupte personale și ambiții sângeroase. Vine iarna și aduce cu ea terori dincolo de orice imaginație.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.862 kg
Dimensiuni 17 × 2 × 26 cm
Număr pagini

240

Limba

Engleza


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “A Game of Thrones vol.2 – roman grafic”