E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

7 Awesome Comics Mystery Pack

, , ,

84,00 lei

Stoc 0

Un asemenea pachet surpriză este excelent pentru a începe o colecție sau pentru a descoperi titluri noi! Ca să nu mai zicem că ambalajul deosebit îl face un cadou foarte frumos! Majoritatea covârșitoare a comics-urilor incluse în pachet sunt reviste de benzi desenate vintage care au, în multe cazuri, vârsta părinților. Nu sunt exemplare perfecte, acelea costă multe sute (în unele cazuri mii sau chiar zeci de mii) de dolari. Sunt de așteptat mici îndoituri, foi îngălbenite de vreme, mici rupturi, cerneală mai palidă și alte mici defecte. Fiecare pachet conține 7 comics-uri grozave surpriză! Nu vei avea dubluri. Titlurile incluse provin de la toate editurile majore din Statele Unite: Marvel, DC, Image, IDW, Dark Horse, Valiant, Boom! etc.

Fotografia din această pagină este doar pentru a exemplifica produsul, nu reprezintă ceea ce vei primi. Deși e posibil să primești chiar  pachetul afișat, dar nu este o garanție.

Având în vedere cele de mai sus și faptul că majoritatea comics-urilor vintage sunt unicat, acest produs nu poate fi returnat.

Dacă vrei să afli mai multe, sună la 0786 155 702 și îți zicem tot.

Greutate 0.455 kg
Dimensiuni 26.3 × 17.2 × 1.5 cm

Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “7 Awesome Comics Mystery Pack”

Ați putea dori, de asemenea…