E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Istanbul – board game

,

159,00 lei

Stoc 0

În jocul Istanbul, conduci un grup format din 4 asistenți și 1 negustor prin 16 locații dintr-un bazar. La fiecare locație poți face o acțiune specifică. Pentru a putea face o acțiune trebuie să muți negustorul și un asistent acolo iar apoi să lași asistentul în spate pentru a se ocupa de detalii în timp ce tu te ocupi de lucruri mai importante. Dacă vrei să folosești acel asistent mai târziu, negustorul trebuie să se întoarcă în acea locație pentru a-l lua de acolo. Astfel trebuie să îți planifici foarte bine mutările pentru a nu rămâne fără asistenți.

Mai în detaliu, într-o tură în care îți muți negustorul și asistenții săi unul sau doi pași prin bazar, fie poți să lași un asistent la o locație fie să iei un asistent dintr-o locație iar apoi să faci acțiunea. Dacă dai de alți negustori sau diverse caractere la acea locație este posibil să poți face unele mici acțiuni suplimentare ca:

-să crești capacitatea de transport a roabei tale
-să umpli roaba cu un tip de bun
-să obții o abilitate specială
-să cumperi rubine sau să faci schimb cu rubine
-să vinzi combinații anume de bunuri

Atunci când un negustor a strâns 5 rubine în roabă sa, jucătorii termină runda curentă, iar apoi jocul se termină. Dacă este doar un jucător care are
5 rubine, atunci el câștigă. Pentru departajări se folosesc banii.

Greutate 1.225 kg
Dimensiuni 22.5 x 7 x 31.5 cm
Vârsta recomandată

10+

Numar jucatori

2 – 5


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Istanbul – board game”

Ați putea dori, de asemenea…