E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Horse fever – board game

,

169,00 lei

Stoc 0

În anul 1928, cel mai celebru parior la cursele de cai din vremea aceea, cunoscut și sub numele de Șefu’, decide să construiască un hipodrom nou în orașul Horseburg, pentru a-și încorona succesorul așa cum se cuvine. Evenimentul a stârnit interesul celor mai împătimiți pariori la cursele de cai, care au venit din toate colțurile lumii pregătiți să riște totul pentru câștigarea titlului suprem – Cel Mai Bun Jucător din toate Timpurile.

Fiecare jucător este un parior înstărit, hotărât să devină cunoscut ca maestrul pariurilor pe cursele de cai și să câștige titlul de “Cel Mai Bun Jucător din toate Timpurile.” Pe parcursul unui număr prestabilit de Ture jucătorii vor încerca să ghicească cele mai bune pariuri pentru a câștiga Puncte de Victorie (PV) și Dinari (banii folosiți în Horse Fever). Jucătorul care are cele mai multe PV-uri este câștigătorul.

Horse Fever se poate juca în două moduri:
• Jocul de Familie: Varianta introductivă a jocului, potrivită pentru jucătorii cu mai puțină experiență în scopul familiarizării acestora cu regulile de bază ale jocului. Va trebui să administrezi grajdurile de cai, să organizezi curse, să pariezi și să strângi Puncte de Victorie.
• Jocul de Societate: Varianta completă a jocului, pentru jucători experimentați. Vei administra Grajdul, vei cumpăra Cai, vei angaja Asistenți și vei urmări să atingi Obiective Secrete. Deși există multe strategii câștigătoare, scopul final este unul singur: să devii Cel Mai Bun Jucător din toate Timpurile

Greutate 1.041 kg
Dimensiuni 31.5 x 7 x 22.5 cm
Vârsta recomandată

10+

Numar jucatori

2 – 6


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Horse fever – board game”

Ați putea dori, de asemenea…