E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

Alchimiştii – board game

,

179,00 lei

Stoc 0

În jocul Alchimiștii, doi până la patru alchimiștii concurează pentru a fi cei mai buni. Punctele de reputație se fac cel mai ușor prin publicarea de teorii-mai exact, teorii corecte-și de aici ies probleme.

Jocul durează 6 runde. La începutul fiecărei runde, jucătorii aleg ordinea de joc. Cei care vor fi mai târziu, vor avea mai multe beneficii.

Jucătorii declară toate acțiunile lor plasând cuburi pe diverse spații de acțiune, iar apoi fiecare spațiu este evaluat în ordine. Jucătorii dobândesc cunostiinte prin amestecarea de ingrediente și testând rezultatul cu ajutorul unei aplicații pe un smartphone (Android, iOS și Windows) care face fiecare joc diferit printr-un algoritm.

Artefacte unice fiecare cu efecte benefice și foarte scumpe sunt în joc special pentru cei mai colecționari. Pentru a face bani, un alchemist trebuie să vândă poțiunile pe care le face diferiților aventurieri care vin în oraș.

Pe parcursul jocului, reputația jucătorilor va urca sau va scădea. După 6 runde și o expoziție finală, punctele de reputație se transformă în puncte. Puncte se mai acordă în funcție de ce artefacte ai și dacă ai obținut subvenții pentru experimentele tale. După asta, secretele alchimiei sunt dezvăluite și jucătorii câștigă puncte sau pierd puncte în funcție de teoriile lor.

Greutate 2.360 kg
Dimensiuni 29.5 x 7 x 29.5 cm
Vârsta recomandată

13+

Numar jucatori

2 – 4


Nimic momentan.

Fii tu primul care lasă un review pentru “Alchimiştii – board game”

Ați putea dori, de asemenea…