E rușine mare să stai cu coșu' gol...
Vezi coșul Plasează comanda
Subtotal: 0,00 lei
Out of Stock

A Game of Thrones vol.1 – roman grafic

, , ,

125,00 lei

Stoc 0

Această adaptare conține mai mult de 50 de pagini cu conținut exclusiv care nu este disponibil în comic-urile originale, incluzând o nouă prefață a lui Geroge R. R. Martin ce conține un ghid ce te conduce prin întregul proces creativ.

„Winter is coming”. Un slogan atât de aspru pentru Casa Stark, cei care domneau peste cel mai nordic așezământ loial regelui Robert Baratheon din îndepărtatul King’s Landing. Aici Eddard Stark din Winterfell domnește în numele lui Robert. Familia sa trăiește în pace și confort: soția sa mândră, Catelyn; fiii săi Robb, Brandon și Rickon; fiicile sale Șansa și Arya; și fiul său nelegitim, Jon Snow. Mai departe spre nord, în spatele impunătorului zid, își duc traiul „sălbaticii” și creaturi nenaturale mult mai rele care au fost retrogradate la statutul de mit în timplul verii ce a durat secole.
Totuși un pericol mai apropiat bântuie la sud, unde Jon Arryn, mâna regelui, a murit în circumstanțe misterioase. Acum Robert călărește nord spre Winterfell, aducând-o cu el pe regina sa, frumoasa dar impasibila Cersei, pe fiul său, crudul și vanitosul prinț Joffrey, și pe frații reginei Jamie și Tyrion, membri ai puternicii și înstăritei case Lannister. Toți se îndreaptă spre Winterfell și în același timp spre o întâmplare care va schimba cursul istoriei.
Între timp, dincolo de Marea Îngustă, prințul Viserys, urmaș al decăzutei case Targaryen, care odinioară conducea întregul Westeros, uneltește să revendice tronul cu armata barbarilor Dothraki. El intenționează să le cumpere loialitatea cu ultima monedă pe care o deține: sora sa frumoasă și încă inocentă, Daenerys.

Greutate 0.771 kg
Dimensiuni 17.5 x 2.5 x 26.1 cm
Număr pagini

240

Limba

Engleza


  1. Alexandra

    proprietar verificat Zice:

    Am cumparat romanul asta drept cadou, pentru o prietena dar am apucat sa il rasfoiesc putin inainte sa ma despart de el. Si eu si prietena mea suntem multumite de aceasta achizitie 😀

Adaugă un review

Ați putea dori, de asemenea…

Adăugăm în coș